Promotia sa incheiat!

Ți-ai dorit întodeauna dinți din zirconiu dar nu ți i-ai putut permite?
Acum e momentul să profiți de oferta noastră.

Fă o programare pentru perioada 6 -17 noiembrie la noi la cabinet pentru o primă consultație în vederea realizării unei coroane dentare din zirconiu, descarcă pe telefon sau printează cuponul de mai jos și beneficiezi automat de o reducere de 10% din lucrarea finală la coroanele din zirconiu.

Atenție! oferta este limitată la numărul de locuri disponibile și nu este valabilă decât pentru persoanele care se prezintă la o consultație la noi în cabinet în perioada 6 -17 noiembrie 2017. Consultația inițială este gratuită.

Cupon de reducere este valabil pentru o reducere de 10% din lucrarea protetică din zirconiu finală (10% din costul efectiv al coroanei din zirconiu), pentru pacienții care se prezintă la prima consultație în perioada 6 - 17 noiembrie 2017 și se aplică în limita locurilor disponibile.

Reducerea nu se aplică pentru lucrăriile necesare tratării dintelui afectat (tratament de canal, tratament parodontal, pivot fibra de sticlă sau dispozitiv radicular metalic). Reducerea nu se aplică pentru lucrări proteice realizate din alte materiale decât zirconiu.

Cum puteți beneficia de reducere?

 1. Veniti la noi la cabinet în Cluj-Napoca, str. Fântânele nr. 7, sc.7, parter, apt. 193 sau sunați pentru o programare în vederea realizării unei coroane de zirconiu la unul din numerele de telefon 0740-610.930 / 0264-582.594.
  Precizați că doriți să beneficiați de oferta noastră!
 2. Descărcați cuponul de reducere pe telefon sau printați-l și veniți cu el la o primă consultație în perioada 6 - 17 noiembrie 2017. Păstrați cuponul și pentru ședințele următoare!
 3. Veți beneficia de reducere la ultima ședință, respectiv la cea în care vi se montează coroanele propriu-zise.

Descarcă cuponul de reducere

Etapele de realizare a unei coroane din zirconiu

 • Consultația de specialitate pentru identifica problemele stomatologice existente și pentru a evalua vitalitatea dintelui;
 • Curățarea și sterilizarea zonei afectate de carie și, dupa caz, tratament endodontic - în cazul în care dintele este distrus sau foarte cariat este nevoie de tratament de canal (extragerea nervului) înainte de a realiza coroana dentară;
 • Montarea unui pivot pentru susținerea coroanei dacă distrugerea coronară este prea extinsă;
 • Șlefuirea dintelui (spre deosebire de coroanele metalo-ceramice, coroanele de zirconiu necesită o șlefuire mai puțin invazivă)
 • Luarea de amprente dentare, alegerea culorii și trimiterea către laborator;
 • După caz poate fi nevoie de o probă pentru definitivarea coroanei;
 • Verificarea și cimentarea coroanei din zirconiu pe dinte

Zirconiul, un înlocuitor al diamantului, este folosit cu foarte mult succes în stomatologi pentru realizarea coroanelor dentare, conferindule acestora rezistență în timp și un aspect plăcut.

Zirconiul este perfect biocompatibil, nexistănd reacții alergice și imită perfect transluciditatea dintelui, astfel încăt nu este detectat între ceilalți dinți naturali. Poate fi modelat farte ușor pentru ca forma și culoarea să fie compatibile cu cea a dinților pacientului.

Coroana ceramică pe suport de zirconiu (coroană de zirconiu sau dinți din zirconiu, cum mai este cunoscută) a devenit una dintre cele mai populare soluții în restaurarea dentară și datorită faptului că zirconiul are o afinitate scăzută la placa bacteriană.