Politică de confidențialitate

Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal conform celor de mai jos.

 

1. Categorii de date cu caracter personal

Pentru scopurile Prelucrarii mentionate la punctul II de mai jos, prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate in cadrul siteului nostru – denumite in continuare „Date cu caracter personal”, dupa cum urmeaza:

  • Nume, prenume, numarul de telefon mobil/fix, adresa de email, sau orice alta informatie cu caracter personal pe care ne-o oferiti in mod explicit. (denumite în continuare „Date personale”);
  • Continutul comentariului transmis si subiectul acestuia, continutul documentelor atasate si transmise catre Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica (denumite incontinuare „Date de comunicare”);
  • Informatii privind utilizarea siteului de catre dumneavoastra, cum ar fi data si ora la care ati accesat websiteul, inclusiv adresa IP publica, Device ID public si date similare despre dumneavoastra (denumite in continuare „Date de monitorizare”).

Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica va colecteaza datele cu caracter personal in urmatoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (acordate pe site, email, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor.

 

2. Scopurile Prelucrarii

Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in masura permisa sau impusa de legislatia aplicabila in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru furnizarea bunurilor si serviciilor oferite de catre Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica, cuprinzand actiunile specifice acestei activitati inclusiv pentru a permite folosirea cat mai optima a siteului si in scopul obtinerii de informatii statistice pentru imbunatatirea serviciilor Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica (denumite in continuare „Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea siteului”);
  2. Pentru administrarea sigura a sistemului informatic al Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica si in scopul evitarii activitatilor infractionale (denumite in continuare „Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei”);
  3. Pentru a permite clientilor sa ofere sugestii si sesizari cu privire la serviciile oferite deCabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica (denumite in continuare
    „Scopuri legate de sugestii si sesizari ale clientilor”);
  4. Pentru a permite realizarea activitatilor de marketing (denumite in continuare„Scopuri legate de marketing”);
  5. Aceste activitati pot include:
    1. Utilizarea datelor dumneavoastra personale pentru a va trimite noutaţi despre produsele şi serviciile noastre, atunci intrati in contact cu Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica prin orice mediu online sau offline. Va puteţi dezabona de la aceste comunicari de marketing, oricand, rapid şi uşor. Este suficient un click pe linkul de dezabonare inclus in fiecare newsletter sau comunicare din partea Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica
    2. Pe baza informatiilor pe care ni le furnizati vi se pot arata oferte personalizate pe site (inclusiv pe reţelele socializare). Acestea pot fi oferte de care puteti beneficia direct pe site, oferte ale unor terţi sau produse, chestionare, servicii, oferte. promotionale despre care credem ca v-ar interesa.

Vom utiliza datele cu caracter personal, astfel cum vor fi furnizate de dumneavoastra catre Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica, in scopurile mentionate in aceasta Politica de Confidentialitate.

 

3. Temeiul Prelucrării Datelor dumneavoastră cu caracter personal
In general, prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara in vederea desfasurarii activitatii specifice scopurilor prelucrarii.

In general, vi se solicita sa furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal in mod obligatoriu, cu exceptia situatiilor limitate in care va comunicam ca anumite informatii sunt facultative. Daca nu ne oferiti respectivele date cerute a fi furnizate in mod obligatoriu, procesul poate fi intarziat sau chiar imposibil.

Pentru a putea prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica se bazeaza pe diferite temeiuri juridice, dupa cum urmeaza:

    1. Consimtamant: Ne putem baza pe acordul dumneavoastra de a va utiliza informatiile personale in anumite scopuri directe de marketing, consimtamantul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum este permis de legea aplicabila. Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, contactandu-ne la adresele de la sectiunea contact sin site-ul nostru.
    2. Executarea unui contract sau in vederea incheierii unui contract: Prelucrarea este necesara pentru executarea contractului la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersurile necesare incheierii contractului dintre dumneavoastra si Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica (de ex., in cazul clientilor fiind vorba de contractul de vanzare – cumparare, in cazul furnizorilor fiind vorba de contractul de furnizare).

De asemenea, prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi necesara pentru a face demersuri inainte de incheierea unui posibil contract, in conditiile in care sunteti un potential partener si doriti sa ne contactati in vederea unei eventuale colaborari comerciale;

  1. Interese legitime: Putem folosi informatiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai bun continut adecvat al siteului, emailuri si newslettere, pentru a ne imbunatati si promova produsele si serviciile, precum si continutul pe site-ul nostru, si in scopuri legale, administrative si de detectare a fraudei.

 

4. Transferuri de date, destinatari si temeiul legal al acestor transferuri
4.1. Destinatari
Alte societati: Transferam datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii colaboratoare, in masura permisa de legislatia aplicabila pentru interesele legitime ale Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica, in vederea facilitarii comunicarii interne si administrarii sarcinilor impreuna cu alte societati, pentru facilitarea cooperarii si comunicarii intre societati, pentru scopuri de marketing.

Transferam datele dumneavoastra tertilor doar daca dumnevoastra v-ati dat in prealabil acordul explicit, printr-un click sau selector din cadrul unuia dintre chestionarele accesate de catre dumneavoastra. De asemenea, transferam datele dumneavoastra tertilor doar dupa ce dumneavoastra v-ati dat in prealabil acordul printr-un click pe un link intr-un email sau doar dupa ce dumneavoastra ati accesat o pagina din siteul Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica sau al unor terti parteneri Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica.

Terti: Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica si/sau alte societati va pot transfera datele unor agentii guvernamentale si de reglementare, instante si alte autoritati guvernamentale, conform prevederilor legislatiei aplicabile, in baza Art. 6(1) (c) GDPR, si consultantilor externi cu rol de operatori de date (de exemplu, avocati, contabili, auditori etc.) in baza Art. 6 (1) (f) GDPR.

Prestatori de servicii (din cadrul Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica si din afara acestuia): in cadrul operatiunilor sale comerciale normale, Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica incheie contracte cu prestatori de servicii, in vederea desfasurarii anumitor sarcini legate de administrarea clientelei sau IT, de gestionarea furnizorilor la nivel global, furnizarea sistemelor si retelelor globale securizate ca prestator de servicii pentru compania Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica unde toate sau unele companii pot prelucra date cu caracter personal, inclusiv pentru: procesarea platilor (de ex. banci, procesatori de plati etc.), livrarea produselor (de ex. transportatori/curieri), organizarea campaniilor si desemnarea castigatorilor (de ex. agentii de marketing si publicitate)

Prestatorii terti de servicii au semnat clauze de confidentialitate si nu li se permite sa utilizeze datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri decat cele mentionate in prezenta Politica de Confidentialitate cat si in politicile acestora de
confidentialitate.

 

5. Perioade de retentie

Datele cu caracter personal prelucrate in scopurile mentionate in prezenta politica de confidentialitate vor fi pastrate doar cat este necesar, pe durata existentei contactului cu Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica si ulterior, in timpul unei perioade de tranzitie (de exemplu, pentru primirea unui raspuns la solicitarea dumneavoastra) sau pentru oricare alta perioada mai indelungata in care Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica are obligatia legala de a arhiva datele cu caracter personal.

Daca se initiaza o actiune judiciara, datele cu caracter personal pot fi pastrate pana la finalul acestei actiuni, inclusiv eventualele perioade de recurs, iar apoi vor fi sterse sau arhivate, conform prevederilor legislatiei aplicabile.

In principiu, va vom pastra datele cu caracter personal pe durata solicitata sau permisa de legislatia aplicabila. Ulterior, vom elimina/sterge datele dumneavoastra cu caracter personal din sistemele si evidentele noastre si/sau vom lua masuri pentru a le anonimiza, astfel incat sa nu mai puteti fi identificat in baza acestora.

In toate cazurile, datele cu caracter personal din contractele, comunicarile si alte documente identificate pot fi supuse unor cerinte legale de pastrare, care necesita, in principiu, pastrarea de pana la 10 ani.

 

6. Proceduri de securitate

In conformitate cu legislatia europeana pentru protectia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat şi folosirea neadecvata a datelor cu caracter personal.

Utilizam sisteme şi proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti. De asemenea, folosim proceduri de securitate şi restrictionari tehnice şi fizice ale accesarii şi folosirii datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale in timp ce lucreaza.

 

7. Drepturile dumneavoastra

Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de prelucrare, puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.

In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces: Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, si daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. informatiile includ, printre altele, scopurile prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal afectate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate datele dumneavoastra cu caracter personal.
  2. Aveti dreptul de a obtine o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, va putem percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.
  3. Dreptul la rectificare: Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal incorecte. in functie de scopurile prelucrarii, aveti dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.
  4. Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem datele cu caracter personal.
  5. Dreptul la restrictionare: Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal. in acest caz, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveti dreptul de a primi datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate, si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati fara obiectii din partea noastra.
  7. Dreptul de a obiecta: Aveti dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia dumneavoastra, in orice moment, fata de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre noi, si ni se poate solicita sa nu va mai prelucram datele cu caracter personal. Daca aveti dreptul la obiectie si vi-l exercitati, nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata şi semnata, inaintata catreCabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica la adresa la adresa de email [email protected]

In cerere, puteti arata daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de poşta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.

Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica va comunica informatiile solicitate, in termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de dumneavoastra privind modul de comunicare.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca drepturile de mai sus pot fi limitate in baza legislatiei nationale aplicabile privind protectia datelor.Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica, in calitate de operator de date, ramane punctul de contact central in vederea exercitarii acestor drepturi.

De asemenea, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Va rugam sa adresati orice intrebari catre Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica la adresa de email [email protected]

 

8. Cum prelucram datele personale ale copiilor?

Serviciile oferite de Cabinet Stomatologic dr. Caloianu Monica nu sunt destinate minorilor.