O soluție modernă
sigură și de durată
pentru refacerea
zâmbetului

Vă lipsesc unul sau mai mulți dinți?
Atunci implantele dentare sunt răspunsul.

Dacă vă lipseşte un dinte, mai mulți sau toți dinții, implantele dentare sunt metoda cea mai bună de înlocuire a dinților lipsă. Vă veți simți mai sănătoși, încrezători şi vă veți bucura să mâncați din nou!

Când se pierde un dinte, osul care îl susținea se deteriorează, se micşorează printr-un proces de atrofie. Va rămâne un defect în os, dinții vecini se vor înclina, vor apare probleme estetice şi de mușcătură (ocluzie), nu veți mai putea mânca alimentele favorite. Dacă dintele pierdut este în față, defectul de os care apare este dificil de mascat şi simetria şi naturalețea zambetului se va pierde.

Soluția este implantul dentar. Acesta înlocuiește dintele lipsă şi ajută la menținerea integrității osului natural, încetinind procesul de atrofie.

Implantul dentar este o piesă din titan pur sub formă de șurub care înlocuiește, în osul maxilar, rădăcina dintelui pierdut. Pe partea rămasă afară (bont) se ancorează o coroană dentară, o punte sau chiar o proteză, restaurând astfel dintele /dinții naturali pierduți fără a-i afecta pe cei sănătoși rămași.

Sunt mai avantajoase şi eficiente implantele

față de mijloacele tradiționale de înlocuire a dinților lipsă?
Răspunsul este categoric DA!

  • Implantele elimină necesitatea şlefuirii dinților vecini spațiului edentat, în marea majoritate dinți sănătoși;
  • Veți arăta mai tineri cu ajutorul implantelor. Pierderea osului prin atrofie atrage şi o îmbătrânire a structurilor feței, care nu mai sunt susținute de os.
  • Folosind implante, maxilarele rămân puternice, sănătoase şi intacte, susținând pielea şi țesuturile moi.
  • Implantele vă ajută să arătați şi să vă simțiți bine;
  • Sunt confortabile;
  • Sunt insesizabile, neputând fi deosebite de dinții naturali;
  • Sunt ușor de întreținut;

Protezele parțiale sau totale au numeroase dezavantaje: se desprind cu uşurință, cauzează răni și durere, au o eficiența a masticației redusă, acoperă mult din interiorul gurii, afectează percepția gustului alimentelor şi vorbirea. Implantele dentare elimină aceste neajunsuri. Veți simți implantele ca şi proprii dvs dinți! Veti putea zâmbi, râde şi vorbi încrezători și liniştiți. Adio adeziv dentar! Veți putea mânca alimentele favorite fără frică de a vi se desprinde proteza.

IMPLANTELE CRESC CALITATEA VIEȚII!