Toata lumea își dorește dinții albi!

Dinții mai albi sunt un câștig estetic major, ușor de realizat, cu un cost și un risc minim. Albirea dinților este un procedeu folosit de peste 100 ani, care a câștigat teren în ultimul timp datorită impactului filmelor, televiziunii, revistelor în care toți au dinții albi și perfecți.

Studiile clinice și de laborator, precum și milioanele de pacienți tratați au demonstrat eficiența și siguranța folosirii produselor de albire aplicate și monitorizate de medicul stomatolog. Doar medicul cunoaște indicațiile și contraindicațiile albirii dentare, cum trebuie realizat acest procedeu, care sunt produsele care se potrivesc fiecărui pacient din varietatea celor existente pe piață.

Recomandarea noastra: Vrei dinții albi? Întreabă-ți dentistul!

Înainte de a apela la o metodă de albire dentară, indiferent de tipul de tratament ales, zâmbetul trebuie sa fie curat și sănătos. Tratamentul de igienizare dentară este premergător oricărui alt tratament stomatologic.

Pentru efecte de durată, vă recomandăm o dietă echilibrată, spălarea corectă pe dinți, folosirea aței dentare și vizite semestriale de igienizare profesională.