Caz de reabilitare complexă a danturii

Caz ortodonție
aprilie 19, 2023
Coroane integral ceramice
august 25, 2023
Coroane integral ceramice
august 25, 2023
Caz ortodonție
aprilie 19, 2023

Caz de reabilitare complexă a danturii

  Teabilitare complexă a danturii, în care s-au utilizat cu succes o combinație de fațete, coroane și implante

  Prin aplicarea metodelor inovatoare precum fatetele dentare, coroanele și implantele, pacientul a obținut nu doar o transformare estetică remarcabilă, ci și o funcționalitate îmbunătățită a întregii danturi. Au fost aplicate fatete dentare pe dinții anteriori pentru a corecta aspectul estetic și pentru a masca imperfecțiunile. Aceasta a conferit pacientului un zâmbet radiant și uniform.

  Pentru dinții grav afectați, au fost folosite coroane dentare, asigurând astfel atât protecție cât și aspect natural. În zonele cu pierderi dentare, s-au integrat implante dentare pentru a înlocui dinții lipsă. Această abordare a restabilit nu doar aspectul danturii, ci și funcționalitatea masticatorie și vorbitoare.

  În urma acestui proces de reabilitare complexă, pacientul și-a recăpătat încrederea în sine și a dobândit un confort sporit în viața de zi cu zi. Cazul ilustrează cu succes cum tehnologia dentară modernă poate aduce transformări semnificative în viața oamenilor, îmbunătățind atât sănătatea orală, cât și calitatea vieții.

  Situația inițială

  Situația finală