Coroane integral ceramice

Caz de reabilitare complexă a danturii
august 25, 2023
Înghesuire dentară
august 30, 2023
Înghesuire dentară
august 30, 2023
Caz de reabilitare complexă a danturii
august 25, 2023

Coroane integral ceramice

  Reconstrucția estetică a dinților maxilari superiori cu coroane integral ceramice

  Reconstrucția estetică a dinților maxilari superiori cu coroane integral ceramice reprezintă un proces de restaurare dentară ce îmbină tehnologia avansată cu frumusețea naturală. Această abordare inovatoare permite pacienților să-și redobândească zâmbetul strălucitor și să se bucure de o funcționalitate excelentă, fără compromisuri în ceea ce privește aspectul.

  Coroanele dentare integral ceramice sunt realizate din materiale de înaltă calitate, precum zirconiu sau ceramică presată, care imită perfect culoarea și transluciditatea dinților naturali. Acest lucru conferă restaurărilor dentare un aspect aproape identic cu cel al dinților reali, astfel încât zâmbetul să arate complet natural și atrăgător.

  Un alt avantaj al coroanelor dentare integral ceramice este faptul că sunt biocompatibile, ceea ce înseamnă că sunt bine tolerate de organism și nu cauzează reacții adverse. Procesul de reconstrucție începe prin pregătirea dinților existenți pentru a primi coroanele. Apoi, se fac măsurători precise și se creează coroane personalizate, care se vor integra perfect în forma și alinierea dinților pacientului.

  Această tehnică de reconstrucție estetică este ideală pentru cazurile în care dinții maxilari superiori prezintă deteriorări semnificative, decolorări sau alte probleme estetice. Rezultatul final este un zâmbet cu adevărat impresionant, care nu doar îmbunătățește aspectul fizic al pacientului, ci și crește încrederea în sine și confortul în interacțiunile sociale.

  Reconstrucția estetică a dinților maxilari superiori cu coroane integral ceramice reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru cei care doresc să-și transforme zâmbetul. Pacienții pot obține un rezultat spectaculos și durabil, cu un impact pozitiv semnificativ asupra calității vieții lor.

  Situația inițială

  Modelul de studiu cu coroanele dentare

  Situația finală