Tratament ortodontic cu ajutorul sistemului de bracheturi autoligaturante Pitts

Zâmbet larg cu ajutorul sistemului de bracheturi autoligaturante Pitts
ianuarie 19, 2024
Gummy smile -surasul gingival
martie 13, 2024
Gummy smile -surasul gingival
martie 13, 2024
Zâmbet larg cu ajutorul sistemului de bracheturi autoligaturante Pitts
ianuarie 19, 2024

Tratament ortodontic cu ajutorul sistemului de bracheturi autoligaturante Pitts

Reabilitarea completă a zâmbetului prin terapie ortodontică cu Bracheturile Autoligaturante Pitts

Experiența cu un tratament ortodontic anterior poate aduce uneori provocări, mai ales atunci când rezultatele dorite nu sunt obținute. În cazul unei paciente care a suferit o agenezie de premolari superiori și nu a reușit să închidă complet spațiul edentat din maxilarul drept, opțiunile terapeutice erau limitate. Cu toate acestea, dorind să obțină un zâmbet armonios și funcțional, pacienta a decis să înceapă un nou tratament ortodontic.

După o experiență nereușită cu un tratament ortodontic anterior, care nu a reușit să obțină o ocluzie funcțională și estetică, pacienta s-a confruntat cu dilema continuării tratamentului. Cu o agenezie de premolari superiori, spațiul edentat din maxilarul drept a rămas deschis, afectând nu doar estetica, ci și funcționalitatea.

Conștientă de importanța unui zâmbet armonios și funcțional, pacienta și-a asumat decizia de a începe un nou tratament ortodontic. Această opțiune a fost motivată de dorința de a corecta ocluzia disfuncțională și de a îmbunătăți estetica zâmbetului său.

Cu o abordare atentă și personalizată, folosind Bracheturile Autoligaturante Pitts, am reușit să închidem spațiul edentat și să aliniem dinții într-o poziție armonioasă și funcțională. La finalul tratamentului ortodontic, pacienta a obținut un zâmbet atractiv, care respectă principiile estetice moderne și care îi conferă încredere și satisfacție.

Pe parcursul tratamentului, s-au efectuat ajustări periodice pentru a ghida dinții și a obține forma și alinierea dorite. Cu atenție și angajament, curbura incizală dreaptă a fost transformată într-o curbă arcuită, care urmează acum conturul buzei inferioare.

În cadrul tratamentului ortodontic descris anterior, o componentă esențială a obținerii rezultatelor dorite a fost utilizarea bracheturilor autoligaturante Pitts.

Bracheturile autoligaturante Pitts asigură o aliniere precisă a dinților în cele trei dimensiuni, garantând controlul excepțional al mișcărilor dentare. Această precizie este crucială pentru corectarea curbării incizale drepte și pentru obținerea unei alinieri armonioase și estetice.

Cu un design avansat, bracheturile Pitts permit o eficiență sporită în tratament. Reducerea numărului de ajustări necesare și a frecvenței vizitelor la cabinetul stomatologic contribuie semnificativ la scurtarea timpului necesar pentru a atinge rezultatele dorite. Astfel, pacientul beneficiază de o experiență mai plăcută și mai convenabilă în timpul tratamentului ortodontic.